2012.07.27.

2012.08.17. 23:10

Templomot néztünk, ami még üzemel, azt. A mai napig ide járnak az emberek beszélgetni, időt tölteni. Tegnap este is voltunk. Itt vacsoráznak és ebédelnek, találkoznak és beszélgetnek. Most is így volt, itt ebédeltek mellettünk. Aztán a múzeum részét is megnéztük megint, ami a mai napra jutott. A lótusz templom és az elefánt istállók és Narasimha nem esőben.

A működő templomban van egy elefánt. Ami szintén működik, élő. Pénzért cserébe áldást ad, és szép látvány látni az indiaiakat, amilyen szeretettel fogdossák az állatot. Persze nekik egy-két rúpiával megoldható az áldás kérése, nekünk ez tíz rúpiánál kezdődik. Egyébként ez abból áll, hogy az ormányba rakod a pénzt, az elefánt hátraadja a gondnokának, majd utána az ormányával a fejed búbját megérinti. Kipróbáltuk egy rúpiával, nem működött. Tízzel igen. Persze ilyenkor van jelszó a gondnoktól, arra hallgat az állat, nem ennyire durván jól tud állampolgárságot megállapítani.

Remek rovarokat találtam, azokról is lesz pár kép

Este irány Hyderabad. 

https://picasaweb.google.com/103606212533607902767/Masolat120727Hampi?authkey=Gv1sRgCMaLj_P5967MEA

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr384711100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása