2012.06.16.

2012.06.25. 05:47

Ez a mindennapi korrupciós dolog elég félelmetes. Az összes rendõr korrupt. De tényleg az összes. Persze nem tudom milyen szinten, de a közlekedési rendõrök mindenféleképpen. Nyilván azért, mert az egyhavi fizetésük 9000 Rs körül mozog, amibõl maximum három ember étkezése hozható ki.
Mindegy, tegnap megtaláltak minket, vagyis a helyet, ahol lakunk, így gyakorlatilag bármelyik nap jöhetnek, akármilyen indokkal. A múltkor a másik lakást kutatták át, az összes bõröndöt átvizsgálva, hogy bármit találhassanak, és arra pénzt kérjenek, persze csak maguknak, és ilyenkor bármilyen összeget mondhatnak. Persze megy az alkudozás velük is.
Mostantól tehát számítani kell erre. Ez csak azért fontos, mert a szervezet általában a regisztrációkat nem csinálja meg határidõn belül, így azokra is kérhetnek pénzt az „új” emberektõl.

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr204595090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása