2011.11.24.

2011.11.25. 09:36

 Emberek gyülekeznek, már elég sokan vannak. Este 8. Mindezt azért, mert napközben jött a hír, hogy Delhiben megütött valaki egy politikust. A politikusnak talán Pawal vagy Pawak a neve, és mezõgazdasági miniszter. Õ Maharashtra-beli és aki megütötte, az egy szikh csávó volt, aki egyébként öt év után most szabadult a börtönbõl. Azért ült, mert megütött egy politikust. Ja. Szóval komolyan veszi a nép az ilyet és utcára megy. Keresik a legkisebb eseményt, ami mellett lehet tüntetni. Ezzel mutatják, hogy mi történik akkor, ha egy szeretett politikust megüt valaki. Kimennek, tüntetnek, kiabálnak. Majd kiderül meddig tart.

A szikh csak azért ütötte meg, mert dühös a növekvõ árak miatt, és, mert, hogy szerinte korrupt az áldozat. Ezt mindenki tudja. Állítólag sok a „második szintû” (vagy milyen) bevétele. 
Amúgy komoly. Lejött a HR, hogy mi van, és, hogy inkább ne menjünk az utcára. Utakat zártak le, és a boltokat is bezáratták a szimpatizánsok. Szerencsére, amelyiken mi járunk haza, ott nem volt semmi. A srácok viszont a lakásban nem tudtak vacsorázni, mert nem találtak kajáldát nyitva. 
 

Szerző: ic

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr963410261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sledger · http://krikett.blog.hu/ 2011.11.30. 21:56:59

Hampi megvolt? Most egy kicsit lemaradtam az olvasgatásban...Úton át tudsz már kelni? A cukornád meg tényleg jó dolog, kicsit a mustra hasonlít az íze.

ic 2011.12.01. 05:28:50

Hampi nem volt meg. Sporolok decemberre :)
süti beállítások módosítása