2012.05.15.

2012.06.03. 07:45

 Van járda. A riksások meg megkérdeznek mindenkit, aki riksára várhat, hogy hova megy, még akkor is, ha van utasuk. Ez sehol máshol nincs. Simán lehetne, azzal több gázt és pénzt lehetne spórolni. 

Megnéztük a Rock Gardent, ami egész jó kis hely. Modern mûvészet, kövek. Víz. Játszótér. Jó hely a szabadidõ eltöltésére, és még olyan hinta is van, ahol nem csak 10 éves korig lehet játszani.
Mivel Larissa szereti a párna alatt hagyni a telefonját, így volt egy necces utunk oda-vissza a buszpályaudvarra, ahol a Delhi reptérre tartó busz csak az indiai idõszámítás miatt nem indult el 5 perccel a megérkezésünk elõtt. Most az egyszer az indian-time, ami maga egy fogalom, jól jött. 
Aztán végül rengeteget kellett várnom a reptéren, de talán kicsit nyugtalan lettem volna a két órával késõbbi buszon. 
New Delhi, a kormányépületek és a nagykövetségek viszont egy teljesen másik város képét festi, mint ami bennem él Delhirõl. Tényleg szép. Az utolsó kép az ott készült.
Szóval újra Pune, és akkor holnap munka. Jó volt az út. Sokat tapasztaltam alatta. 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr414528637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása