2012.04.13.

2012.04.19. 06:05

 Este felvettük a bringákat, és hazakerekeztünk velük. Majd ahogyan terveztük, éjjel 1-kor elindultunk vissza, várost nézni. Hogy mégis milyen a belváros éjjel. Amire számítottam, az nem volt. Azt hittem teljesen üres lesz. De nem, még a belváros sem. A fõbb utak meg még zsúfoltnak is mondhatóak.

Sok rendõr van például, és sokkal több Ganesh szobrot lehet felfedezni így, hogy lehet nyugodtan körbenézni.
Az biztos, hogy bõvítettük a „mit tudsz a városról” témakörünket. Férfiakat masszíroztak az utcán, éjjel háromkor, majd láttunk nõket, saját testüket árulni, ami annyira nem meglepõ, csak ezt is láttuk. Rendõrökkel tele az a környék, valószínûleg a biztonságra ügyelnek, minthogy az erkölcsre.
Hajnal négykor még mindig nem ment mindenki aludni, mi viszont igen, elindultunk hazafelé. Egyrészt érdekes volt, másrészt annyira azért nem egy óriási élmény. Fõleg, hogy a sok hülye autósra is figyelni kellett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr394452612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása