2012.03.01.

2012.03.02. 17:39

Igazából most már lehetne dátum nélkül írni a dolgokat, most sem minden ehhez a naphoz fog kötõdni.

Van két nepáli srác a cégnél, az egyikrõl, Manoj-ról elég sokat írtam már. A másik srác, Prem akinek az igazi nevét nem tudom, mert ez csak az indiai neve, amit átköltözésekor vett fel. A névválasztás fura, mert azt jelenti, hogy szerelem. Lehetne fura név ez, hisz nem sokszor hallottam, hogy ez név lenne itt, de a srác meleg. Tehát ezért. Na, ennyi elõtörténet kellett ahhoz, hogy a következõ történeten ne csak én döbbenjek le.
Történt ugyanis, hogy januárban hazalátogatott egy hónapra a családjához, Nepálba. Visszaérkezésekor hozott pár fényképet. Családtagok voltak rajta, a húga, a szülei, néhány másik testvére, akik még ott élnek, a felesége, és a két gyereke. Igen. A felesége és két gyereke. Van neki. Mert, hogy a hinduban nincsenek melegek, és a szülei sem tudják, hogy az, így feleséget szereztek neki. 
Emberek mennek, a két brazil lány is lelépett, akikkel Goa-ban voltunk. Camila-t kikísértem a reptérre tegnapelõtt. Loius, ez több, de mindenféleképpen a kezdete. 
Tegnap benéztünk a városba, az ügyben, ami majd harmadikát este és negyedikén egész nap lesz. Bhairavgad trekking. A képeken durván néz ki, de nem kell sok szaktudás elvileg, ahhoz, hogy megmásszuk. Ez a jövõ, és nem is ez a lényeg, hanem a város. Betoltunk Appa-val egy-egy adag breadcrumps-ot és egy jegeskávét a Coffee shop nevû helyen. Még mindig jó kaja.
A város meg sokkal izgalmasabb, mint ahol mi lakunk. Igaz ott nincs közel semmi klub (aminek igazából itt sincs sok haszna), de sokkal nagyobb élet van. jobban szeretnék ott lakni, még az is lehet, hogy intézek az ügyben valamit késõbb.
Beugrottam a Bal Ghandarva nevû színházba, de még szórólapjuk sincs, hogy éppen mikor mi megy. Legalább megtudtam, hogy mikor vannak elõadások. Szombat délután lehet, hogy oda is benézünk. Majd alakul valahogyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr944284873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása