2011.12.04.

2011.12.06. 18:06

 

Rajgad Fort. Talán a második legmagasabban lévő pont az államban. Shivaji - akit mindenki szeret - itt lakott, ez volt az egyik kedvence a több száz közül, amit ő építettet. Gyönyörű is, a kilátás is fantasztikus, nehéz is volt megmászni, meg nem is. Jó volt. Ez főleg a képekről szól inkább. Sok történet nincs ezzel kapcsolatban.
55 km-re van a lakásunktól, kora reggeli indulás. Matias, Alex és én, három ember, két motor. Jó volt megint a falvakban mászkálni egy kicsit. Csak ellopták a mobilomat. Mindegy, történnek néha szar dolgok, mást jobban sajnáltam volna.
Aztán este hazafelé még meg is büntettek volna a rendőrök, ha én vezetnék motort. Rossz hídon jöttünk át, amin elvileg kétkerekűek nem közlekedhetnek este 9 előtt. Most már legalább ezt is lehet tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr923443562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása