2012.06.10.

2012.06.21. 05:39

Benéztünk egy táncra megint, szerencsére most volt is a helyen valami. Pontosan az, amit meghirdettek, szép volt, volt élõzene is, ami tök jó volt, a tánc is. Danishtával voltam mindezt megnézni, egy mauritiusi lánnyal, aki indiai felmenõi miatt egész sokat tudott arról, ami a színpadon zajlott. Amúgy az õ története is érdekes, amiért itt van most. Õ egyébként volt már itt decemberben. Szóval most is azért jött, amiért akkor, mert a szülei csak hozzák az újabb és újabb srácokat megmutatni neki, akikhez szerintük feleségül kéne mennie.
Megint a dél-indiai tánc volt, mondta is, hogy melyik sztori micsoda, de ezt biztos nem fogom tudni leírni pontosan, így inkább bele se kezdek. Volt történet Krishnáról, Ganpatiról, ennyi maradt meg.
Sok fajta különbözõ tánc volt, tehát a Bharatnathayam-on belül is több fajta táncok vannak. Majd egyszer leírom mik voltak, mert volt, aki jegyzetelt.
Egyébként a lényeg, hogy egy színházban volt, teljesen ingyen, sõt, még teát és kekszet is kaptunk ingyen, még phedát (a süti tejbõl és cukorból) kaptunk.

U.i.: " There were the Pushpanjali, Alarippu, Jatiswaram and Thillana." Szoval a nagybetusek voltak a kulonbozo tancnevek.

https://picasaweb.google.com/103606212533607902767/120610Bharatnathyam?authkey=Gv1sRgCLLyleOAjtzLkAE

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr784595081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása