2012.03.27.

2012.04.10. 06:10

Még mindig Munnar. Ma elmentünk egy helyre, a neve Chokarmudi. Egy vulkán által létrehozott hegy, azt másztuk meg. 5.30-kor indultunk. Reggel jó hideg volt, de pár felfelé tett lépés után már le is cseréltem a hosszú nadrágomat. A képeken is csodálatos, ahogyan egyrészt a felhõkkel azonos szinten járunk, látjuk a hegycsúcsokat a messziben és látjuk lent a zöld teaültetvényeket. Dennis vitt el minket oda, pár pénzért, de az egész délelõttöt eltöltöttük ott és még reggelit is kaptunk, meg banánt. 

Mentünk fel a csúcsig, néha jó nagy szakadékok voltak. De egy hegyrõl elég ennyi szó, azt mászni kell.
Dennis kért tõlünk pár szót, így gazdagodott az emlékkönyve egy japán-magyar bejegyzéssel. Egyébként volt benne egy magyar bejegyzés már, mutatta. Tavaly februárról valósi. 
Mást nagyon nem csináltunk ma. Holnap reggel is korán kelünk, megyünk a következõ helyre. A szabadidõ nem végtelen, mindenhol kétszer annyit, ha nem többet kéne eltölteni, hogy ne csak lássunk, hanem érezzünk is többet. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr834372732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása