2012.02.02.

2012.02.04. 04:59

 Mivel hamarosan következik február ötödike, ami a felezõvonal a tervezett ittlét felezõpontja, így inkább mondom most, hogy jól van, több mint a fele még hátra van. Több mint a fele még hátra van, jeee!

Tegnap még találtam egy bazsalikommártást a boltban, ami magyarul volt feliratozva. Mondjuk még szlovákul és horvátul is, de attól még örültem neki.
A szindikrõl meg kiderítettem, hogy õk a 1947-es felosztás után Pakisztánból áttelepített hinduk. 
A marvadi emberek pedig olyanok itt, mint a mi vicceinkben a skótok. A pénzhez való viszonyukat tekintve.
Este sikerült 19 emberre kaját csinálnom. Nem hittem volna, de mindenki jól lakott, és csak három darab cucc maradt. Tócsni volt megint. 5 kg krumpliból.
Volt egy lista, hogy milyen közlekedési szabályszegésre milyen büntetés jár. A vezetés közbeni telefonhasználat meg joggal volt lebontva motorra és autóra. Mivel bukósisakot kevesen hordanak így könnyen kivitelezhetõ egy telefon lebonyolítása. Egyedül nehezebb, de az vagány, amikor ketten utaznak, és a hátsó tartja a mobilt a sofõrnek. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr704062812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása