2012.02.01.

2012.02.02. 04:57

 Hm. Jelenleg 19 ember lakik itt. Jött két orosz lány, és pár kínai átjött hozzánk lakni. Jó móka. De nem is olyan durva, mint aminek hangzik, illetve van ennél rosszabb. Egy egy szobával nagyobb helyen negyven, 40 kínai lakik együtt. Mindegy, kicsit a szervezõk nincsenek a topon, de hát, egy indiai ne szervezzen semmit. Lehet, hogy lekezelõ vagyok egy kicsit, és van egy tonna dolog, amihez én nem értek, de azt inkább másra bízom. Persze, akkor nem tanulok belõle annyit, de legalább nem teszek keresztbe ötszáz embernek. Remélem:).

Páran kaptunk ajándékot a kínaiaktól és egy tajvani sráctól. Egy karkötõt, egy olyan fellógatós cuccot és egy határidõnaplót, meg fényképet, meg még pár dolgot. A naplóban külön fejezet van annak, hogy mire mennyit költ az ember. Még a havi összesítésnek is van hely. Igazából ezt az én szemléletemnek találták ki. Szóval még témákra is van szedve a cucc melyek: kaja, utazás, ruha, kozmetika, orvos, szórakozás, telefon, suli. A naptár Tajvanból van így még Taipei metróhálózata is megvan. Bár egy élet lenne eljutnom egy tervezett célra. Csak azért, mert a tajvaniak a tradicionális kínait írják, ami sokkal díszesebb a mostani kínainál. 

Ja, és úgy tûnik a kínai fiatalok nem vallásosak. Azt mondják, hogy a szülõk buddhisták, de õk már inkább semmik. De, hát, jó, hát, ki tudja, lehet, hogy egy rakat lenyomata van az õ életükben. Meg, sõt, biztos. De, hát, majd most kiderítjük. Amúgy most azért van itt sok ember, mert, hogy szünet van a sulikban. Aztán márciustól már nem lesz ennyi. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr504049326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása