2012.01.29.

2012.01.31. 06:13

 Reggel korán kelve átmentünk Goa déli részére. Ja igen, szóval Goa az állam neve. Anjuna eléggé északon van, tõle 100 km-re van Palolem, az meg már nagyon délen. Palolem is fõleg inkább külföldieknek van kitalálva. 

Szép, tisztább, és nyugodtabb vízzel, mint Anjuna. Fürödtünk, mint ahogyan mind az elõzõ napokon, aztán hazamentünk. 
Nagydolgot nem mondok: el lehetne tölteni itt még pár napot. De az is milyen faszán hangzik, hogy a srácok itt dolgoznak Pune-ban, és csak lejöttek a hétvégére. Szerintem laza. 
Ja igen, az ismét bebizonyosodott, hogy az indiaiak nem tudnak megszervezni semmit. És, most már van egy képem róluk, nehéz lesz ezt felülírni. Sok tapasztalat alapján annyi, hogy mindent szeretnének uralni, de nincs meg hozzá a képességük. És nagyon erõszakosak. Inkább hallom azt, hogy: „Do one thing …!” ahelyett, hogy „What do you think…?” Én meg inkább a nyugalmat szeretem. Simán nem mentünk volna a Baga beachre, ha nem mondja egy indiai srác, hogy tud nagyon olcsón szállást intézni ott. Persze nem tudott. Volt egy helyi aiesec-es is. Róla inkább nem is mondanék semmit. Nem bírom a fiatal indiaiak hozzáállását. Persze van kivétel, de az aiesec-esek közül nem soknak van jó modora. 
Este busz, ahol még lakótársakkal is találkoztunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr574009132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása