2011.11.14.

2011.11.18. 10:18

 A chikki nem lett a legjobb, majd próbálkozom késõbb. Az módosító javaslatokat már megkaptam. Este búcsú buli volt a magyar lánynak. Egy körút után hazaindul majd decemberben.

Nekem is megvan már a vonatjegyem Varanasi-ba, és a szabadságom arra az idõszakra. A továbbiakról késõbb, azok a jegyek még nincsenek meg. Egy remek társasággal fogunk kicsit körülnézni Északon. Kell majd valami kabátot szereznem, lesz talán 5 Celsius fok alatt is talán. A vonatjegyek amúgy viccesen alacsonyak, de elõre le kell foglalni, talán több mint egy hónappal, persze csak azt, ami helyjegyes. Így Varanasi, ami elég messze van egyébként 450 Rs (ami most már 4,5-el szorzandó, hogy a Ft-ra számításkor).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr343391674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása