2011.08.29.

2011.08.30. 17:52

Chikki. Lonavla speciál állítólag, de nálunk is kapni otthon Magyarországon. Az édesség, ami mézben mogyoródarabok és nehéz rágni.

Egyre több az állványzat a Ganesh ünnepségre készülés miatt. Majd erről részletesebben 30-i bejegyzésben.

Az éjszakai életről annyit, hogy alig van. A fiataloknak van egy hely, csak oda járnak. Egy disco, karaoke ilyenek. Zsúfolásig megtelve emberekkel, még táncolni is alig lehet. Kocsmát nem láttam még. Részegen mászkáló fiatalokat és öregeket sem. De hát, még csak két hét telt el, úgyhogy lehet, hogy pont elkerültük egymást.

Az éjszaka inkább csendesebb, mint nem. Este kilenckor is már alig akarnak elvinni riksával, ha nem a város közepére akarsz menni. Muszáj taxival menni. Az utak szinte üresek éjfél után. De előtte izgalmasabbak, mint reggel. Mármint a boltok inkább akkor vannak nyitva tovább. 

Szerző: ic

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr13191115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sledger · http://krikett.blog.hu/ 2011.09.01. 18:36:27

Kocsmák Bangalore-ban vannak igazán, pub city-nek is hívják. A kis talponállók mindegyikét "winestore"-nak nevezik :)
süti beállítások módosítása