2011.08.26.

2011.08.27. 07:30

 Tegnap este, miután a bejegyzést írtam elmentem a zöldségeshez és a helyi internet kávézóba, ők is elég olcsón számolják fel a dolgokat. 1 óra 60 Ft, és egész normális sebesség van hozzá. A zöldségesnél vettem almát és narancsot. A narancs ausztrál, az alma pedig új-zélandi. Illetve vettem még helyi almát. Elég érdekes formája van, viszont édes az íze. De ebből sokat nem lehet élvezni, mivel vastag a héja, van magja, elég sok, ellenebn jó nagyok. úgyhogy igazából inkább harc, mint gyümölcsevés.

Ezután haza, és végül egy AIESEC-es házibuliba mentünk, ahol az épp távozókat búcsúztattuk, vagy hát, volt buli, vagy hát valami a tetőteraszon. Pár ember volt ott, akikkel én is dumáltam sokszor, addig, amíg a Koregaon parkban laktam: James Kínából, Karim Egyiptomból és Adam Elefántcsontpartról.

Illetve a tegnapihoz még annyit, hogy egymással az üzletemberek angolul beszélnek, főleg, ha nagyobb bizniszről van szó. Vagyis tegnap ez volt, nem tudom mennyire jellemző.

Ma a recepciós sráccal beszélgettem, igazán vidám fiú. Majd talán egy külön bejegyzésben leírom, hogy ki mi merre miért. Beszélgetek még vele, és akkor lesz egy szép írás belőle. Csak 1 mondat tőle. India is a very rich place. Ja, igen, és a Manoj Kumar Singh, csak, hogy emlékezzünk, hogy róla lesz szó.

Vacsorára Palak Paneer-t ettem. Ha minden igaz, akkor spenót és cottage-cheese, ahogy a Paneer résznél már írtam. Igazából ez most nagyon ízlett. Hozzá volt természetesen chapati. Vagyis, nem az, hanem másmilyen kenyér. Roti a neve, ha jól értettem.

Képek: https://picasaweb.google.com/103606212533607902767/110826?authkey=Gv1sRgCJfZ6KzQt5Oh5QE

Szerző: ic

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr183183266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sledger · http://krikett.blog.hu/ 2011.09.01. 18:35:03

Én úgy tapasztaltam, hogy elitnek számít angolul beszélni, no meg sokszor nem is értik egymás anyanyelvét.
süti beállítások módosítása