2011.08.16.

2011.08.16. 19:51

 Tegnap este átkerültem egy helyre, úgy néz ki, hogy ez lesz a végleges. Egy Ausztriában tanuló albán lány van itt az indiai barátjával, és majd még fog jönni valaki az én szobámba is.

Pashan Road, Someshwarwadi, Shivranjan Towers B3, S3, Pune. Ha valaki erre járna esetleg.

Egy modern indiai lánynak milyen problémáik vannak? Szinte kitalálhatatlan. Az, hogy valaki egyszer azt mondta rájuk, hogy dagadtak. Amúgy a diákok egymással angolul beszélnek, egyrészt, mert sok helyről jöttek, másrészt pedig angolul zajlik az oktatás, és ahhoz vannak hozzászokva. A fiatalok nem vegák. Valaki közülük azt mondja, hogy azért nem, mert más államban máshogy főznek, és nem tudtak az itteni vega kajákhoz hozzászokni.

Ma reggel mentem a céghez először. Valamiért az terjedt el rólam, hogy görög vagyok. Több projekt közül választhattam, hogy melyikben szeretnék részt venni. Mindegyik ételkészítő üzemeknek szól. Automatizálás. Van, ami megrendelésre csinálnak, van, ami saját ötletből, eladásra kínálnak. Ami érdekes lehet, hogy van kétszer tizenöt perc teaszünet az ebédszünet mellett, és szeretnek sokat dolgozni. 8.30-tól 18:15-ig, vagy az érkezésnek megfelelő ideig, úgyhogy valamilyen szinten kötetlen a munkaidő.

Na most nem tudom, hogy lesz-e valami érdekes a héten, ha lesz írok, ha nem lesz, akkor nem írok, inkább körülnézek, hogy legyen valami, amiről írhatok. 

Szerző: ic

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr153158671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SimonyiDénes 2011.08.18. 06:43:40

hali henti!
nagy vagy h ennyit irsz.tokre tuti!engedd mar a kommentelest bejelentkezes nelkul ugy tobben irnanak!
oriasiak a titokfotok a baseballos poloval a mogotted ulo indiaiakrol:)
irja sokat!
hnap elkuldom melIk wipro mert mondott vmit a lany.vmi fura nevet es phase 2t.
hajra henti!

ic 2011.08.18. 16:10:39

az van, hogy vagy Senki vagy Bejelentkezett felhasznalok kommentelhetnek. Itt mindennek fura a neve az is biztos :)
süti beállítások módosítása