2012.05.25.

2012.06.12. 06:33

A minap eszembe jutott a környezetvédelem, és, hogy az itt hogyan megy. Hogyan írjak szépen arról, hogy itt azt telibe szarják. Nincs szebb kifejezés rá. Próbáld meg egy indiainak elmagyarázni, hogy miért faszább bringával, vagy tömegközlekedéssel járni, mint motorral, ha az, aki Kashmirba el tud menni, és ott a busz ablakán kidobálja a chipses zacskót. És itt nem arról van szó, hogy, mert aluliskolázottak. Nem, mert akinek van pénze azt taníttatták sokáig a szülei. Arról van szó, hogy fogalmuk sincsen errõl a dologról. Azon kívül, hogy a város is nagyjából maga egy szemétlerakó, még a természetet sem tisztelik. Számtalan példát tudnék említeni, nem fogok. De, tényleg, akkor nagyon ideges lettem, amikor ez a hegyekben történt.

Jó, nálunk is van ilyen, az se szép, meg itt több ember több szemetet csinál elv is közrejátszik. De akkor is, az durva volt. Egyenként meg mindenkinek nem tudom elmagyarázni. 
Igazából a városban meg az az elv van, hogy majd jön az a csávó, aki felel ennek a területnek a tisztaságáért, és majd õ eltakarítja. Viszont, amíg nem jön, addig ott van, és miután végzett, azután félórával újra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr674558484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása