2012.05.09.

2012.05.28. 07:21

Mivel Jammuban nem találtunk sok elfoglaltságot, így elmentünk egy közeli tóhoz helyi járattal. A reggel meg is volt a nap mutatványa, amikor a csávó a negyvenkilós méterszer méteres dobozzal a vállán, két kézzel a busz hátulján lévõ létrába kapaszkodva mászott fel és rakta le a rakományt. 
Mansar Lake. Rengeteg hal a tóban, mert a horgászás tiltott. Állatrezervátum is van, és szerintem Krishnások is, akik mindezeket elkövették. A tavat néztük több órán keresztül, mivel Larissa odavan a teknõsbékákért, és itt volt öt-hat óriási példány. 
Volt páva is, és tánc is. Elment a fél nap. Majd visszamentünk Jammuba. A baj csak annyi a helyben vett buszjegyekkel, hogy az árussal rengeteget kell beszélni, és a tényleges információ csak töredéke a beszédnek. 
Jammuban egyébként már sok muszlim van, és az emberek bõre is fehéredik. Párra még azt is mondtam volna, hogy török.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr64528615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása