2012.04.28.

2012.05.07. 05:35

Mivel múltkor nem jött ki olyan olcsón ez a Goa túra, így most megpróbáljuk a költségeket alacsonyan tartani. Így rögtön egy helyi busszal mentünk az elsõ strandra. Madgaon-ból (Margao Margaon) az Agonda beach-re. Ez tanácsos, annyival nem hosszabb, mint amennyivel olcsóbb. A fejenkénti 250 helyett 38 pénz. Így az elsõ négy sör ingyenesnek tekinthetõ. Igaz egész túra alatt nem ittam annyit. Ezek az indiai sör árak teljesen leszoktattak róla. 

Azt hiszem az Agonda Palace nevû helyen van a világ legkedvesebb indiai nõje. Kaptunk szállást hihetetlen olcsón, bár egész idõ alatt nem sikerült eldönteni, hogy most azért, mert nincs szezon, vagy miért. Mert máshol azt mondták, hogy bizony szezon van. Az idõjárás szezont jelzett nekem. Bár a tengerparton senki nem volt rajtunk kívül. A tengerben. Voltak emberek, de csak az árnyékban, az éttermekben.
 
A tenger jó volt, nagy hullámok, tiszta víz, puha homok.
Találtunk két darab kókuszdiót. A japánok még nem láttak ilyet, enni meg még annyit se ettek, így végre használatba vehettem a svájcibicskát, úgyhogy vacsora is volt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr854487658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása