2012.02.11.

2012.02.13. 05:42

 Mahabaleshwarba mentünk. Ha van itt valami, akkor az az eper. Ha eper van valahol, akkor az itt van. Ha már olyan mértékû a realisztikusságom, hogy én is észreveszem, akkor ott lehet, hogy gond van, de muszáj úgy kezdenem, hogy: ha ezek az eprek természetesek – és itt jön a folytatás és a lényeg – akkor valami irdatlan jók. Muszáj így mondani. Mindenesetre tényleg finom volt. 

Szóval hatan mentünk, Benjamin akart siklóernyõzni, mert az állítólag olcsó ott. Végül zárva volt, így hát körbenéztünk csak a városban. Egynapos, nem ott alvósra terveztük. Körbenéztünk. Eper volt. Sokkal több minden nem. De állítólag monszun szezonban kell odamenni, legalábbis a kollegák ezt állították. Aggódni tehát nem kell, júliusban sem fogok unatkozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr834099231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása