2012.01.05.

2012.01.06. 18:18

A tearol. Azt mar irtam, hogy egy fajta van itt, tealevel szempontjabol. Ami altalanos, az a keszites modja, amiben a teak egy kicsit elternek, hogy van amelyikbe raknak a teahoz specialisan összeallitott masalat, vagyis fuszert.

Azt is lehet, hogy irtam, hogy gyömbert azt mindig raknak bele, vagyis, illik belerakni, es, hogy tejet is. Azt meg talan nem mondtam, hogy az elkeszitest ugy vegzik, hogy a vizbe belerakjak a tealevelet, vagy, hat "port", es együtt forraljak fel. Na es ez itt a lenyeg. Miközben mindenre odafigyelnek minden etkezesukre, hogy mikor mit jo enni, akar evszaknak megfeleloen is, vagy, hogy a kismamanak mi jo, meg a gyereknek, meg akarmi, addig erre figgyet hanynak. Arra, hogy ez mergezö. Nem tudom mennyire, de ezzel ök is tisztaban vannak. Az biztos, hogy a dobozokon rajta van, hogy ne igy keszitsd a teat.

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr583524851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása