2011.11.09.

2011.11.09. 20:43

Na most meselek par sort. Az indiai mentalitas kezd kicsit sok lenni, de talan igy megtanulom kezelni. Egyreszt jo. Masreszt akiket nem ugy kene, azokat is ugy fogom kezelni. Ezert nem olyan jo.

Szoval egyresz az aiesec szarakszik folyamatosan. A cegem, amikor beszel veluk, es akar valamit ugy, olyanokat mond nekik, mint, ha allatokkal beszelnenek.

Ezert kicsit megvilagosodtam, hogy a cegnel is miert mennek igy a dolgok. Adott egy munka, amit hataridore vallalnak el. De. Folyamatosan kell küldenünk az elkeszült reszeket a munkabol, hogy MEGNYUGTASSUK a megrendelot, hogy dolgozunk a munkan. Hat, baszki, ez nem gaz? Pont erre van ott a hatarido. Ami azt jelzi, hogy addigra mindenfelekeppen kesz leszünk vele. De az itt ugy tunik nem szamit. Emlekszem egy munkara es a hataridejere, ket hete lejart, meg mindig dolgoznak rajta.

Amin most dolgzunk, arra en mondtam, hogy nem lesz elegendo annyi ido ra, mert barmi kozbejohet, es kozbe is jott, es kozbe is fog jonni (pl az ertelmezhetetlen rajzok).

Mindegy, gondolom azert mondtaj ezt a hataridot, mert a megrendelo ugyis raszamol ket hetet, es, ha a valos datumra szamolna ra, akkor a cegunk nem kapta volna meg a munkat.

Tehat a megnyugtatasra a hatarido nem jo. Ugyanugy nem jo a telefonon erdeklodni sem, mert azt is tudjak mar, es mar en is, ha barmit kerdez az ember, arra mondani barmit lehet. Foleg nem az igazat. Es a "dolgozunk rajta" SOHA nem jelenti azt, hogy tenylegesen is törtenik barmi is az adott cuccal.

Neha mar durva.

Szerző: ic

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr193366757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri1029 2011.11.10. 19:44:31

Márk!

Itthon nem így működik?
Csak kapd meg a munkát, a kötbéren majd elvitatkozgattok, meg majd pótmunkában pótolod!
Gy

ic 2011.11.11. 05:00:38

Hat, igaz, gyakorlatilag otthonrol nincs sok tapasztalatom. De akkor rossz a rendszer. szerintem.
süti beállítások módosítása