2011.10.22.

2011.10.30. 06:21

 Mellesleg egy sör a boltban 450 Ft. Ez az itteni fele fizetéshez képest még durvábban hangzik. Tehát, mintha otthon majd’ 1000 Ft lenne. Mondjuk, az alkoholszintre az van írva, hogy nem haladja meg a 8%-ot, de az akár 1 is lehet.

Áram nincs. És persze az 1 órára odaérekből lett 3, de mivel ezt sejtettem, így bementünk a városba délelőtt minden aggodalom nélkül. Megtanulni kezdem a mentalitást, csak át ne vegyem, bár ez talán már az átvétel része volt. Szóval majd el kell felejteni.

Városban megkerestük a busz indulási helyét, és közben rá kellett jönni, hogy Pune-ban tényleg nincs egyetlen egy párhuzamos utca se.

Ami még külön érdekes volt, hogy a keresés közben csak jó instrukciókat kaptunk, senki nem mondott nagy meggyőződéssel rosszat. Lehet, hogy mert valami hihetetlen egyszerű dolgot kerestünk.

A nőknek meg tényleg nagy szerencséjük van, bárhol, de tényleg bárhol tudnak nagyon szép ruhákat venni. Férfiruhát két helyen láttam, a nagyon drága boltban, meg a Gandhi múzeumban. Az első helyen drága volt, a másodiknál meg volt két fajta összesen, és mindkettő nagy volt rám.

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr443339459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása