2011.10.10.

2011.10.12. 20:32

 

Amit nem szeretek itt, az a szemetelés. Ehhez az is hozzájárul, hogy nincs sehol kuka. De mondjuk az erdőben azt nem is várom el, hogy legyen. Beteszem a zsebembe, és otthon kidobom. De ők nem. Vagyis, láttam olyat, aki nem. Meg a focipálya ahol tegnap játszottunk, az is tele volt szeméttel. A másik, ami hozzájárul ehhez, az az, hogy minden hatszor be van csomagolva. A kit-kat külső papír alatt műanyag zacskóban, az alatt pedig még alumíniumba is be van csomagolva. Vagy a soan papdi is, műanyag, abban műanyag, abban műanyag és végül az anyag. Ez az ami nem tetszik itt, és nem is egy jó dolog.
Van egy „édesség” amit mostanában kapni szoktam. Ez egy nőknek való édesség a születés utánra, hogy legyen tejük sok. Gyömbér plusz cukor. Először édes, aztán pedig kicsit fura ízűvé válik a szájban. A neve: Alepa.
Este átjöttek a többiek a másik lakásból, dumáltunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr153298380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása