2011.09.25.

2011.09.28. 19:36

 A városközpontban nem lehet gyorsan hajtani a sok kereszteződés és a nagy forgalom miatt. Azokon az utakon, ahol lehetne, tehát kijjebb és a „kevésbé” forgalmasakon viszont úgy oldották meg a sebességbetartást, hogy fekvőrendőröket, építettek bele az útba. Így mindig kötelező lelassítani. Ezek kb. olyan utak, mint mondjuk Budapesten a Szentendrei út. Mondjuk itt meg tizedannyi lámpa van, ami megfogja a forgalmat.

Délután doboltunk Samarth-tal, ő a főnök fia. Házi feladatnak kiadtam neki, hogy találjon egy boltot BÁRHOL a városban, ahol lehet képeslapot venni. Abban a boltban, amit mindenki mondott, na, ott sem volt. Nincs képeslap a postán, a könyvesboltban, az újságárusnál és a városközpontban sehol sem. Nincs az itteni százforintos boltban sem. Az Archie’s volt az, amit mindenki mondott, ott meg csak ilyen viccesnek mondott születésnapi képeslapok voltak. Ki is jelentem, eddig ez a legnehezebb feladat itt, képeslapot találni.

Délután szóba került valahogyan a Keresztapa című film. A világ nagy és színes. Nekünk ez egy sima ügy, mármint, hogy mit jelent a szó, hogy keresztapa, neki igazából fogalma sem volt. Mondjuk, honnan lenne, ha nem keresztény.

Vettem még két olyan gyümölcsöt, amit fotóztam tegnap, de az édesség és a gyümölcs nagyon drága itt. Két darab alma méretű gyümölcs 500 Ft körül mozog. Úgy, hogy a felhasználható tartalom azért bőven kevesebb, mint egy almánál. Az árak kiírva, a termék lemérve. Sok átverés nem volt benne. 

Manoj mondta is, hogy ő nem engedheti meg magának a gyümölcsöt. A zöldségek közül állítólag sokat kezelnek, nem csak műtrágyával.

https://picasaweb.google.com/103606212533607902767/110925?authkey=Gv1sRgCMXQ8J2txO7QKw

Szerző: ic

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr873263374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri1029 2011.10.01. 19:20:47

A keresztapa ebben a kotextusban a maffia vezért jelenti, azt lehet hogy megértik
Menj el egy templomba ott biztos van képeslap

ic 2011.10.04. 14:08:09

igaz, hogy a film alapjan kerult szoba, de, igazabol ugy kerdeztem meg, hogy valojaban mit jelenthet.
süti beállítások módosítása