2011.09.23.

2011.09.25. 09:14

 Holnap szombat, áthívtam Raj-t ebédre hozzám. Akár magamra is vehetném, de simán el tudom képzelni, hogy igaz. Szóval azt írta, hogy az anyukája nem engedi. 19 éves. Mindegy, egyébként meg csak le kellett volna mondani, mert holnap megint munkanap van valami miatt. Nem, egyébként a Diwali miatt, hogy akkor egy teljes szabad hét legyen.

A bringa még minding nincs, de ezen már nem is csodálkozom. Kezdek hozzászokni a mentalitáshoz. Meg mondjuk ahhoz is, hogy, ha rákérdezek valamire, akkor az a válasz, hogy oké, most csinálom, meg folyamatban van, közben nem. Egy gyerekkel találkoztam eddig, aki nem ilyen, meg talán Kelly sem ilyen, na de az a srác még egy módosított helyszínre is képes volt eljönni ügyet intézni velem, pedig neki sok haszna nem volt belőle. Aztán mondtam is neki, hogy az első indiai ilyen hozzáállással. Erre ő csak annyit mondott, hogy ő igazából belga.

A zenék közül a hallgathatók nagy része Punjabi. Szinte az összes. Nem csoda, hogy eddig csak a Punjabi MC-nek volt egy felívelése nyugaton.

 

Szerző: ic

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr823254460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri1029 2011.10.01. 19:22:31

Azörökké tartó tomorrowt még nem ismered?
süti beállítások módosítása