2011.09.19.

2011.09.19. 18:55

Egy dolog mára, a többi szóra sem érdemes. A Tata autógyár van itt (is?) közel, majdnem ebben a városban. De egyébként a két város összeér. Az Pimpri Chinchwad-ban van. Ez nem is lényeges, csak, mint infó. Mostanában adták ki a „Nano” nevű gyártmányukat. A neve is utal arra, hogy kicsi, és tényleg az. Ami az érdekessége, hogy mindenből a lehető legkisebbre és legolcsóbbra törekedtek (persze a használhatóság és a minőségi elvárások alapján). De azokat a dolgokat elhagyták, amit lehet. Pl.: a bal oldali visszapillantó tükör egyáltalán nincs benne. A benzinkútnál pedig kiderült, hogy közvetlenül a benzintankba kell tölteni az üzemanyagot.

Bringa me'g nincs.

Szerző: ic

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://markinpune.blog.hu/api/trackback/id/tr193239039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyuri1029 2011.09.20. 19:01:55

Jókat írsz, tetszik ahogy megfigyeled az ottani dolgokat.
Kérdés: dolgozol? tanulsz-e belőle? vagy csak Indiát látod?

ic 2011.09.28. 11:34:25

Dolgozom, igen, a helyi munkaidonek megfeleloen. Aztan igyekszem mindenbol tanulni. Volt egy project, ami kicsit megallt, abbol szerintem sokat tanulhattam volna, igy sajnalom, remelem lesz folytatasa. Most inkabb ilyen gyakorlas jellegu feladatok vannak.
süti beállítások módosítása